INTERIEURADVIES

Interieuradvies / interieurtekening

U zou uw huis wel anders willen inrichten, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Dan is een interieuradvies (inclusief interieurtekening) van House of Mayflower net iets voor u. De interieurstylistes van House of Mayflower zijn gespecialiseerd in het inrichten en stylen van interieurs. Bij een interieurtekening op maat komen we samen tot een ideale inrichting, waarbij ook maatwerk, van o.a. tafels en kasten, mogelijk is.

Interieuradviezen kosten €50,- en u ontvangt van ons 1 of 2 interieurtekeningen, welke we met u persoonlijk doornemen in de showroom en wijzigen naar wens. Tevens ontvangt u van ons direct een cadeaubon t.w.v.
€ 50,- welke u bij aankopen vanaf € 500,- mag inleveren. Dan is het advies uiteindelijk dus gewoon gratis!

*Interieuradvies geven wij enkel aan klanten die voornemens zijn een nieuw meubel/ interieur bij onze winkel aan te schaffen. Wij zullen u daarom duidelijk vragen naar welke meubels uit onze collectie uw voorkeur uit gaat.
 

 


MAAK EEN AFSPRAAK

Wellicht dat wij een compleet andere indeling voor u kunnen verzinnen! Maak nu een afspraak via: mail@houseofmayflower.nl of 072-5713085. U mag uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. 
NIEUW! Interieuradvies gericht op budget? Op deze pagina vind u hier meer informatie over.

INTERIEURADVIES AAN HUIS

ONZE STYLISTE KAN IN DE REGIO HEERHUGOWAARD (CIRCA+15KM) OOK AAN HUIS KOMEN VOOR UITGEBREID ADVIES. Daarbij geeft ze advies over meubels uit onze collectie, kleur, verlichting, algehele sfeer etc. dit advies kost 150,- euro en u krijgt een cadeaubon twv 50,- erbij ter besteding aan meubels.

 


 

© 2016 - 2020 Woonwinkel House of Mayflower | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel